Karamelový fondán rum a rozinky
Kód: 2-KFR-16/2/CVB000100 2-KFR-16/2/CVB000150 2-KFR-16/2/CVB000250 2-KFR-16/2/CVB000500 2-KFR-16/2/CVB001000 Zvolte variantuSouvisející produkty

Cornflakes v bílé čokoládě. Jinak řečeno kukuřičné lupínky, jsou považovány za tradiční jídlo podávané již 120 let k snídani s mlékem. V historii už o nich můžeme slyšet, jako o...

Medové křupky v čokoládové polevě bonnerex. Drobné medové cukrovinky v polevě bonnerex. Poleva obsahuje syrovátku, která má příznivé účinky na lidský organismus Osahuje vitamíny...

Rumové kuličky s kokosem v mléčné čokoládě. Chutnají Vám rumové kuličky? Kokos? A co mléčná čokoláda? Pokud je Vaše odpověď třikrát ano, tak musíte zkusit kombinaci těchto tří...

Twist mix. Všeobecně populární a tradiční jsou naše různé druhy želé. Želé výrobky jsou nejen dobré na mlsání, ale věděli jste, že jsou úžasné na klouby? Želatina je totiž...

Maliny a ostružiny. Všeobecně populární a tradiční jsou naše různé druhy želé. Želé výrobky jsou nejen dobré na mlsání, ale věděli jste, že jsou úžasné na klouby? Želatina je...

Ovocné bonbonky. Všeobecně populární a tradiční jsou naše různé druhy želé. Želé výrobky jsou nejen dobré na mlsání, ale věděli jste, že jsou úžasné na klouby? Želatina je totiž...

Cornflakes v mléčné čokoládě. Jinak řečeno kukuřičné lupínky, jsou považovány za tradiční jídlo podávané již 120 let k snídani s mlékem. V historii už o nich můžeme slyšet, jako...

Fazolky (Jelly Beans) Každá fazolka bude malým překvapením pro Váš mlsný jazyk, neboť každá barva má jinou příchuť. Fazolky patří k nejoblíbenější cukrovince z našeho...

Karamelový fondán cappucino. Fondán je považován za tradičně zpracovanou cukrovinku s jemnou strukturou. Díky vyvážené směsi sirupu, vanilky a cukru se fondán vyznačuje dokonale...

Čokoládové kamínky v barevné krustě. Kamínky z mléčné čokolády v barevné krustě. Skvělé na doplnění energie i jako dekorace při pečení.

Karamelový fondán vanilka a čokoláda. Fondán je považován za tradičně zpracovanou cukrovinku s jemnou strukturou. Díky vyvážené směsi sirupu, vanilky a cukru se fondán vyznačuje...

Lékořice - ovocný mix. Lékořice působí příznivě na sliznici žaludku, hojí žaludeční a dvanáctníkové vředy. Je vhodná při nachlazení, protože pomáhá s odkašláváním.

Lékořice - ovocné špalíčky. Lékořice působí příznivě na sliznici žaludku, hojí žaludeční a dvanáctníkové vředy. Je vhodná při nachlazení, protože pomáhá s odkašláváním.

Nugát s mandlemi. Všeobecně populární a tradiční druhy cukrovinek jako nugát. Jedná se o lahodné cukrovinky chutí i konzistencí připomínající karamely, které jsou dochuceny...
Detailní popis produktu
Složení: cukr, glukózový sirup, ztužený rostlinný tuk (palmový a kokosový), rozinky (7%), sušené odstředěné mléko, sůl, sojový lecitin, přírodní dochucovadla. Trvanlivost: 12 měsíců od data výroby dle data uvedeného na etiketách. Podmínky skladování: teplota: 22°C vlhkost: 70%. Země původu: Nizozemí.Nutriční hodnoty na 100 g
Hodnota | DDD % | |
---|---|---|
Energetická hodnota | 1732/411 kJ/kcal | 20,5 % |
Bílkoviny | 1,7 g | 3,4 % |
Tuky | 12 g | 17,1 % |
nasycené mastné kyseliny | 10 g | 50 % |
Sacharidy | 73 g | 27 % |
z toho cukry | 67 g | 74 % |
Sůl | 0,6 g | 10 % |
Alergeny
Produkt může obsahovat nebo že produkt se mohl dostat do těsné blízkosti jiných alergenů a obsahovat stopy Vejce a výrobky z nich, Jádra podzemnice olejné, Skořápkové plody a výrobky. Mléko (laktóza) a výrobky z něj, Sójové boby (sója) a výrobky z nich
Doplňkové parametry
Kategorie: | Cukrovinky |
---|---|
? Označení: | Bez éček |

Nugát s mandlemi. Všeobecně populární a tradiční druhy cukrovinek jako nugát. Jedná se o lahodné cukrovinky chutí i konzistencí připomínající karamely, které jsou dochuceny...

Všeobecně populární a tradiční jsou naše různé druhy želé. Želé výrobky jsou nejen dobré na mlsání, ale věděli jste, že jsou úžasné na klouby? Želatina je totiž ideální pro...

Všeobecně populární a tradiční jsou naše různé druhy želé. Želé výrobky jsou nejen dobré na mlsání, ale věděli jste, že jsou úžasné na klouby? Želatina je totiž ideální pro...

Všeobecně populární a tradiční jsou naše různé druhy želé. Želé výrobky jsou nejen dobré na mlsání, ale věděli jste, že jsou úžasné na klouby? Želatina je totiž ideální pro...

Všeobecně populární a tradiční jsou naše různé druhy želé. Želé výrobky jsou nejen dobré na mlsání, ale věděli jste, že jsou úžasné na klouby? Želatina je totiž ideální pro...

Karamelový fondán cappucino. Fondán je považován za tradičně zpracovanou cukrovinku s jemnou strukturou. Díky vyvážené směsi sirupu, vanilky a cukru se fondán vyznačuje dokonale...

Všeobecně populární a tradiční jsou naše různé druhy želé. Želé výrobky jsou nejen dobré na mlsání, ale věděli jste, že jsou úžasné na klouby? Želatina je totiž ideální pro...

Všeobecně populární a tradiční jsou naše různé druhy želé. Želé výrobky jsou nejen dobré na mlsání, ale věděli jste, že jsou úžasné na klouby? Želatina je totiž ideální pro...

Čínská směs. Podstatě Krekr je pečivo typicky vyrobené z rýžové mouky, je obvykle solené nebo dochucené kořením, bylinkami, semínky a sýrem. Předchůdce dnešních krekrů můžeme...

Všeobecně populární a tradiční jsou naše různé druhy želé. Želé výrobky jsou nejen dobré na mlsání, ale věděli jste, že jsou úžasné na klouby? Želatina je totiž ideální pro...

Všeobecně populární a tradiční jsou naše různé druhy želé. Želé výrobky jsou nejen dobré na mlsání, ale věděli jste, že jsou úžasné na klouby? Želatina je totiž ideální pro...

Všeobecně populární a tradiční jsou naše různé druhy želé. Želé výrobky jsou nejen dobré na mlsání, ale věděli jste, že jsou úžasné na klouby? Želatina je totiž ideální pro...

Všeobecně populární a tradiční jsou naše různé druhy želé. Želé výrobky jsou nejen dobré na mlsání, ale věděli jste, že jsou úžasné na klouby? Želatina je totiž ideální pro...

Všeobecně populární a tradiční jsou naše různé druhy želé. Želé výrobky jsou nejen dobré na mlsání, ale věděli jste, že jsou úžasné na klouby? Želatina je totiž ideální pro...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.