Medové křupky v čokoládové polevě bonnerex
Kód: 1-MKB-10/2.5/CVB000100 1-MKB-10/2.5/CVB000150 1-MKB-10/2.5/CVB000250 1-MKB-10/2.5/CVB000500 1-MKB-10/2.5/CVB001000 Zvolte variantuSouvisející produkty

Cornflakes v bílé čokoládě. Jinak řečeno kukuřičné lupínky, jsou považovány za tradiční jídlo podávané již 120 let k snídani s mlékem. V historii už o nich můžeme slyšet, jako o...

Rumové kuličky s kokosem v mléčné čokoládě. Chutnají Vám rumové kuličky? Kokos? A co mléčná čokoláda? Pokud je Vaše odpověď třikrát ano, tak musíte zkusit kombinaci těchto tří...

Twist mix. Všeobecně populární a tradiční jsou naše různé druhy želé. Želé výrobky jsou nejen dobré na mlsání, ale věděli jste, že jsou úžasné na klouby? Želatina je totiž...

Maliny a ostružiny. Všeobecně populární a tradiční jsou naše různé druhy želé. Želé výrobky jsou nejen dobré na mlsání, ale věděli jste, že jsou úžasné na klouby? Želatina je...

Ovocné bonbonky. Všeobecně populární a tradiční jsou naše různé druhy želé. Želé výrobky jsou nejen dobré na mlsání, ale věděli jste, že jsou úžasné na klouby? Želatina je totiž...

Karamelový fondán rum a rozinky. Fondán je považován za tradičně zpracovanou cukrovinku s jemnou strukturou. Díky vyvážené směsi sirupu, vanilky a cukru se fondán vyznačuje...

Cornflakes v mléčné čokoládě. Jinak řečeno kukuřičné lupínky, jsou považovány za tradiční jídlo podávané již 120 let k snídani s mlékem. V historii už o nich můžeme slyšet, jako...

Fazolky (Jelly Beans) Každá fazolka bude malým překvapením pro Váš mlsný jazyk, neboť každá barva má jinou příchuť. Fazolky patří k nejoblíbenější cukrovince z našeho...

Karamelový fondán cappucino. Fondán je považován za tradičně zpracovanou cukrovinku s jemnou strukturou. Díky vyvážené směsi sirupu, vanilky a cukru se fondán vyznačuje dokonale...

Čokoládové kamínky v barevné krustě. Kamínky z mléčné čokolády v barevné krustě. Skvělé na doplnění energie i jako dekorace při pečení.

Karamelový fondán vanilka a čokoláda. Fondán je považován za tradičně zpracovanou cukrovinku s jemnou strukturou. Díky vyvážené směsi sirupu, vanilky a cukru se fondán vyznačuje...

Japonská směs. Podstatě Krekr je pečivo typicky vyrobené z rýžové mouky, je obvykle solené nebo dochucené kořením, bylinkami, semínky a sýrem. Předchůdce dnešních krekrů můžeme...

Arašídy ve wasabi těstíčku. Podstatě Krekr, v kterém se skrývá arašíd a v to pečivo typicky vyrobené z rýžové mouky, Wasabi, neboli japonský křen, bylo objeveno před stovkami...

Lékořice - ovocný mix. Lékořice působí příznivě na sliznici žaludku, hojí žaludeční a dvanáctníkové vředy. Je vhodná při nachlazení, protože pomáhá s odkašláváním.
Detailní popis produktu
Složení: čokoládová poleva bonnerex 78% (cukr, rostlinný tuk palmový, syrovátka z mléka, rýžová mouka, kakao 2,9%, slunečnicový lecitin E322, arabská guma, šelak E904), medové křupky 22% ( cukr, glukoza, jedlá soda). Trvanlivost: 12 měsíců od data výroby dle data uvedeného na etiketách. Podmínky skladování: teplota: 22°C vlhkost: 70%. Země původu: Velká Británie.Nutriční hodnoty na 100 g
Hodnota | DDD % | |
---|---|---|
Energetická hodnota | 2077/496 kJ/kcal | 25 % |
Bílkoviny | 1,5 g | 3 % |
Tuky | 24,4 g | 34 % |
nasycené mastné kyseliny | 14,4 g | 72 % |
Sacharidy | 67,2 g | 25 % |
z toho cukry | 64,2 g | 70 % |
Vláknina | 0,9 g | 3,6 % |
Sůl | 0,4 g | 6,6 % |
Alergeny
Produkt může obsahovat nebo že produkt se mohl dostat do těsné blízkosti jiných alergenů a obsahovat stopy Jádra podzemnice olejné, Skořápkové plody, Mléko (laktóza) a výrobky z nich

Arašídy v čokoládové polevě bonnerex. Ze všech ořechů obsahují nejvyšší množství bílkovin 25 % a jsou zdrojem účinných antioxidačních i antibakteriálních látek. Poleva Bonnerex...

Kešu v čokoládové polevě bonnerex sypané skořicí. Poleva Bonnerex má výbornou čokoládovou chuť a v kombinaci s našimi ořechy a sušeným ovocem je jednou z našich nejoblíbenějších...

Lísková jádra v čokoládové polevě bonnerex. Poleva Bonnerex má výbornou čokoládovou chuť a v kombinaci s našimi ořechy a sušeným ovocem je jednou z našich nejoblíbenějších...

Lísková jádra v čokoládové polevě bonnerex sypaná skořicí. Poleva Bonnerex má výbornou čokoládovou chuť a v kombinaci s našimi ořechy a sušeným ovocem je jednou z našich...

Mandle v čokoládové polevě bonnerex. Poleva Bonnerex má výbornou čokoládovou chuť a v kombinaci s našimi ořechy a sušeným ovocem je jednou z našich nejoblíbenějších polev. Proto...

Mandle v čokoládové polevě bonnerex zasněžené. Poleva Bonnerex má výbornou čokoládovou chuť a v kombinaci s našimi ořechy a sušeným ovocem je jednou z našich nejoblíbenějších...

Mandle v čokoládové polevě bonnerex sypané kakaem. Poleva Bonnerex má výbornou čokoládovou chuť a v kombinaci s našimi ořechy a sušeným ovocem je jednou z našich...

Mandle v čokoládové polevě bonnarex sypané skořicí. Poleva Bonnerex má výbornou čokoládovou chuť a v kombinaci s našimi ořechy a sušeným ovocem je jednou z našich...

Pekan v čokoládové polevě bonnerex sypaný kakaem. Poleva Bonnerex má výbornou čokoládovou chuť a v kombinaci s našimi ořechy a sušeným ovocem je jednou z našich nejoblíbenějších...

Para v čokoládové polevě bonnerex. Poleva Bonnerex má výbornou čokoládovou chuť a v kombinaci s našimi ořechy a sušeným ovocem je jednou z našich nejoblíbenějších polev. Proto...

Vlašská jádra v čokoládové polevě bonnerex sypané skořicí. Poleva Bonnerex má výbornou čokoládovou chuť a v kombinaci s našimi ořechy a sušeným ovocem je jednou z našich...

Kešu v čokoládové polevě bonnerex. Poleva Bonnerex má výbornou čokoládovou chuť a v kombinaci s našimi ořechy a sušeným ovocem je jednou z našich nejoblíbenějších polev. Proto...

Japonská směs. Podstatě Krekr je pečivo typicky vyrobené z rýžové mouky, je obvykle solené nebo dochucené kořením, bylinkami, semínky a sýrem. Předchůdce dnešních krekrů můžeme...

Arašídy ve wasabi těstíčku. Podstatě Krekr, v kterém se skrývá arašíd a v to pečivo typicky vyrobené z rýžové mouky, Wasabi, neboli japonský křen, bylo objeveno před stovkami...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.