Medvídci bez cukru
Kód: 2-MB/CVB000100 2-MB/CVB000150 2-MB/CVB000250 2-MB/CVB000500 2-MB/CVB001000 Zvolte variantuSouvisející produkty

Všeobecně populární a tradiční jsou naše různé druhy želé. Želé výrobky jsou nejen dobré na mlsání, ale věděli jste, že jsou úžasné na klouby? Želatina je totiž ideální pro...

Všeobecně populární a tradiční jsou naše různé druhy želé. Želé výrobky jsou nejen dobré na mlsání, ale věděli jste, že jsou úžasné na klouby? Želatina je totiž ideální pro...

Všeobecně populární a tradiční jsou naše různé druhy želé. Želé výrobky jsou nejen dobré na mlsání, ale věděli jste, že jsou úžasné na klouby? Želatina je totiž ideální pro...

Všeobecně populární a tradiční jsou naše různé druhy želé. Želé výrobky jsou nejen dobré na mlsání, ale věděli jste, že jsou úžasné na klouby? Želatina je totiž ideální pro...

Lékořice - ovocný mix. Lékořice působí příznivě na sliznici žaludku, hojí žaludeční a dvanáctníkové vředy. Je vhodná při nachlazení, protože pomáhá s odkašláváním.

Lékořice - ovocné špalíčky. Lékořice působí příznivě na sliznici žaludku, hojí žaludeční a dvanáctníkové vředy. Je vhodná při nachlazení, protože pomáhá s odkašláváním.

Lékořice - sekané komfity. Lékořice působí příznivě na sliznici žaludku, hojí žaludeční a dvanáctníkové vředy. Je vhodná při nachlazení, protože pomáhá s odkašláváním.

Lékořice šnek s želé. Lékořice působí příznivě na sliznici žaludku, hojí žaludeční a dvanáctníkové vředy. Je vhodná při nachlazení, protože pomáhá s odkašláváním. Želé výrobky...

Nugát s mandlemi. Všeobecně populární a tradiční druhy cukrovinek jako nugát. Jedná se o lahodné cukrovinky chutí i konzistencí připomínající karamely, které jsou dochuceny...

Všeobecně populární a tradiční jsou naše různé druhy želé. Želé výrobky jsou nejen dobré na mlsání, ale věděli jste, že jsou úžasné na klouby? Želatina je totiž ideální pro...

Všeobecně populární a tradiční jsou naše různé druhy želé. Želé výrobky jsou nejen dobré na mlsání, ale věděli jste, že jsou úžasné na klouby? Želatina je totiž ideální pro...

Všeobecně populární a tradiční jsou naše různé druhy želé. Želé výrobky jsou nejen dobré na mlsání, ale věděli jste, že jsou úžasné na klouby? Želatina je totiž ideální pro...

Všeobecně populární a tradiční jsou naše různé druhy želé. Želé výrobky jsou nejen dobré na mlsání, ale věděli jste, že jsou úžasné na klouby? Želatina je totiž ideální pro...

Všeobecně populární a tradiční jsou naše různé druhy želé. Želé výrobky jsou nejen dobré na mlsání, ale věděli jste, že jsou úžasné na klouby? Želatina je totiž ideální pro...
Detailní popis produktu
Složení: sladidlo (maltitol sirup, stévie), voda, želatina, kyselina citronová E330, aroma, bezový koncentrát, koncentrát spiruliny a safloru, barvivo (E100, E160c), rostlinné oleje (palmový, kokosový), želírovací činidlo (včelí a karnaubský vosk). Trvanlivost: 12 měsíců od data výroby dle data uvedeného na etiketách. Podmínky skladování: teplota: 22°C vlhkost: 70%. Země původu: BelgieNutriční hodnoty na 100 g
Hodnota | DDD % | |
---|---|---|
Energetická hodnota | 837/200 kJ/kcal | 10 % |
Bílkoviny | 6,21 g | 12,4 % |
Tuky | 0,2 g | 0,3 % |
nasycené mastné kyseliny | 0,2 g | 1 % |
Sacharidy | 72,4 g | 27 % |
z toho cukry | 0,02 g | |
Sůl | 0,03 g | 0,5 % |
Alergeny
Neobsahuje
Doplňkové parametry
Kategorie: | Želé |
---|---|
? Označení: | Bez laktózy, Bez lepku, Bez palmového oleje, Bez přidaného cukru, Neobsahuje alergeny, Vhodné pro vegany, Vhodné pro vegetariány, Vysoký obsah bílkovin |

Cornflakes v bílé čokoládě. Jinak řečeno kukuřičné lupínky, jsou považovány za tradiční jídlo podávané již 120 let k snídani s mlékem. V historii už o nich můžeme slyšet, jako o...

Cornflakes v mléčné čokoládě. Jinak řečeno kukuřičné lupínky, jsou považovány za tradiční jídlo podávané již 120 let k snídani s mlékem. V historii už o nich můžeme slyšet, jako...

Čokoládové kamínky v barevné krustě. Kamínky z mléčné čokolády v barevné krustě. Skvělé na doplnění energie i jako dekorace při pečení.

Medové křupky v čokoládové polevě bonnerex. Drobné medové cukrovinky v polevě bonnerex. Poleva obsahuje syrovátku, která má příznivé účinky na lidský organismus Osahuje vitamíny...

Rumové kuličky s kokosem v mléčné čokoládě. Chutnají Vám rumové kuličky? Kokos? A co mléčná čokoláda? Pokud je Vaše odpověď třikrát ano, tak musíte zkusit kombinaci těchto tří...

Fazolky (Jelly Beans) Každá fazolka bude malým překvapením pro Váš mlsný jazyk, neboť každá barva má jinou příchuť. Fazolky patří k nejoblíbenější cukrovince z našeho...

Karamelový fondán cappucino. Fondán je považován za tradičně zpracovanou cukrovinku s jemnou strukturou. Díky vyvážené směsi sirupu, vanilky a cukru se fondán vyznačuje dokonale...

Karamelový fondán rum a rozinky. Fondán je považován za tradičně zpracovanou cukrovinku s jemnou strukturou. Díky vyvážené směsi sirupu, vanilky a cukru se fondán vyznačuje...

Karamelový fondán vanilka a čokoláda. Fondán je považován za tradičně zpracovanou cukrovinku s jemnou strukturou. Díky vyvážené směsi sirupu, vanilky a cukru se fondán vyznačuje...

Twist mix. Všeobecně populární a tradiční jsou naše různé druhy želé. Želé výrobky jsou nejen dobré na mlsání, ale věděli jste, že jsou úžasné na klouby? Želatina je totiž...

Maliny a ostružiny. Všeobecně populární a tradiční jsou naše různé druhy želé. Želé výrobky jsou nejen dobré na mlsání, ale věděli jste, že jsou úžasné na klouby? Želatina je...

Ovocné bonbonky. Všeobecně populární a tradiční jsou naše různé druhy želé. Želé výrobky jsou nejen dobré na mlsání, ale věděli jste, že jsou úžasné na klouby? Želatina je totiž...

Nugát s mandlemi. Všeobecně populární a tradiční druhy cukrovinek jako nugát. Jedná se o lahodné cukrovinky chutí i konzistencí připomínající karamely, které jsou dochuceny...

Obdarujte s chutí malým degustačním zážitkem, zabaleným v dárkovém balení, který ocení všichni obchodní přátelé, společníci, zaměstnanci i zákazníci. Vhodný dárek někdy dokáže...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.