Preclíky v mléčné čokoládě
Kód: 1-PMC-1/CVB000100 1-PMC-1/CVB000150 1-PMC-1/CVB000250 1-PMC-1/CVB000500 1-PMC-1/CVB001000 Zvolte variantuSouvisející produkty

Cornflakes v bílé čokoládě. Jinak řečeno kukuřičné lupínky, jsou považovány za tradiční jídlo podávané již 120 let k snídani s mlékem. V historii už o nich můžeme slyšet, jako o...

Cornflakes v mléčné čokoládě. Jinak řečeno kukuřičné lupínky, jsou považovány za tradiční jídlo podávané již 120 let k snídani s mlékem. V historii už o nich můžeme slyšet, jako...

Čokoládové kamínky v barevné krustě. Kamínky z mléčné čokolády v barevné krustě. Skvělé na doplnění energie i jako dekorace při pečení.

Medové křupky v čokoládové polevě bonnerex. Drobné medové cukrovinky v polevě bonnerex. Poleva obsahuje syrovátku, která má příznivé účinky na lidský organismus Osahuje vitamíny...

Rumové kuličky s kokosem v mléčné čokoládě. Chutnají Vám rumové kuličky? Kokos? A co mléčná čokoláda? Pokud je Vaše odpověď třikrát ano, tak musíte zkusit kombinaci těchto tří...

Fazolky (Jelly Beans) Každá fazolka bude malým překvapením pro Váš mlsný jazyk, neboť každá barva má jinou příchuť. Fazolky patří k nejoblíbenější cukrovince z našeho...

Karamelový fondán cappucino. Fondán je považován za tradičně zpracovanou cukrovinku s jemnou strukturou. Díky vyvážené směsi sirupu, vanilky a cukru se fondán vyznačuje dokonale...

Karamelový fondán rum a rozinky. Fondán je považován za tradičně zpracovanou cukrovinku s jemnou strukturou. Díky vyvážené směsi sirupu, vanilky a cukru se fondán vyznačuje...

Twist mix. Všeobecně populární a tradiční jsou naše různé druhy želé. Želé výrobky jsou nejen dobré na mlsání, ale věděli jste, že jsou úžasné na klouby? Želatina je totiž...

Maliny a ostružiny. Všeobecně populární a tradiční jsou naše různé druhy želé. Želé výrobky jsou nejen dobré na mlsání, ale věděli jste, že jsou úžasné na klouby? Želatina je...

Ovocné bonbonky. Všeobecně populární a tradiční jsou naše různé druhy želé. Želé výrobky jsou nejen dobré na mlsání, ale věděli jste, že jsou úžasné na klouby? Želatina je totiž...

Karamelový fondán vanilka a čokoláda. Fondán je považován za tradičně zpracovanou cukrovinku s jemnou strukturou. Díky vyvážené směsi sirupu, vanilky a cukru se fondán vyznačuje...

Čokoládová srdíčka z mléčné čokolády v barevné krustě. Skvělé na doplnění energie i jako dekorace při pečení.
Detailní popis produktu
Složení: preclíky 50 % (pšeničná mouka, sůl, rostlinný olej slunečnicový, droždí, pšeničná sladová mouka, regulátor kyselosti E524), mléčná čokoláda 50 % (cukr, sušené mléko plnotučné, kakaová hmota, kakaové máslo, syrovátkový prášek, emulgátor sojový lecitin E322, přírodní vanilkové aroma.. Trvanlivost: 12 měsíců od data výroby dle data uvedeného na etiketách. Podmínky skladování: teplota: 22°C vlhkost: 70%. Země původu: HolandskoNutriční hodnoty na 100 g
Hodnota | DDD % | |
---|---|---|
Energetická hodnota | 1891/450 kJ/kcal | 22,5 % |
Bílkoviny | 8,7 g | 17,4 % |
Tuky | 15,1 g | 21,6 % |
nasycené mastné kyseliny | 8,3 g | 41,5 % |
Sacharidy | 67,9 g | 25,1 % |
z toho cukry | 30 g | 33,3 % |
Vláknina | 3,2 g | 12,8 % |
Sůl | 1,89 g | 31,5 % |
Alergeny
Produkt obsahuje obiloviny obsahující lepek, mléko (laktóza) a výrobky z něj, sojové boby (sója) a výrobky z nich a může obsahovat jádra podzemnice olejné, skořápkové plody a výrobky z nich, sezamová semena a výrobky z nich a oxid siřičitý a siřičitany.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Cukrovinky |
---|---|
? Označení: | Bez palmového oleje, Vysoký obsah bílkovin |

Kešu v polevě z mléčné čokolády. Tradiční variantou, která neurazí snad nikoho, jsou oříšky v mléčné čokoládě. Vyzkoušejte lahodnou a jemnou chuť jen tak, nebo v kombinaci s...

Lísková jádra v polevě z mléčné čokolády. Tradiční variantou, která neurazí snad nikoho, jsou oříšky v mléčné čokoládě. Vyzkoušejte lahodnou a jemnou chuť jen tak, nebo v...

Mandle v polevě z mléčné čokolády. Tradiční variantou, která neurazí snad nikoho, jsou oříšky v mléčné čokoládě. Vyzkoušejte lahodnou a jemnou chuť jen tak, nebo v kombinaci s...

Para ořechy v polevě z mléčné čokolády. Tradiční variantou, která neurazí snad nikoho, jsou oříšky v mléčné čokoládě. Vyzkoušejte lahodnou a jemnou chuť jen tak, nebo v...

Banán chips v polevě z mléčné čokolády. Tradiční variantou, která neurazí snad nikoho, jsou oříšky v mléčné čokoládě. Vyzkoušejte lahodnou a jemnou chuť jen tak, nebo v...

Klikva velkoplodá v polevě z mléčné čokolády. Tradiční variantou, která neurazí snad nikoho, jsou oříšky v mléčné čokoládě. Vyzkoušejte lahodnou a jemnou chuť jen tak, nebo v...

Pomerančová kůra v polevě z mléčné čokolády. Tradiční variantou, která neurazí snad nikoho, jsou oříšky v mléčné čokoládě. Vyzkoušejte lahodnou a jemnou chuť jen tak, nebo v...

Rozinky v polevě z mléčné čokolády. Tradiční variantou, která neurazí snad nikoho, jsou oříšky v mléčné čokoládě. Vyzkoušejte lahodnou a jemnou chuť jen tak, nebo v kombinaci s...

Všeobecně populární a tradiční jsou naše různé druhy želé. Želé výrobky jsou nejen dobré na mlsání, ale věděli jste, že jsou úžasné na klouby? Želatina je totiž ideální pro...

Obdarujte s chutí malým degustačním zážitkem, zabaleným v dárkovém balení, který ocení všichni obchodní přátelé, společníci, zaměstnanci i zákazníci. Vhodný dárek někdy dokáže...

Obdarujte s chutí malým degustačním zážitkem, zabaleným v dárkovém balení, který ocení všichni obchodní přátelé, společníci, zaměstnanci i zákazníci. Vhodný dárek někdy dokáže...

Všeobecně populární a tradiční jsou naše různé druhy želé. Želé výrobky jsou nejen dobré na mlsání, ale věděli jste, že jsou úžasné na klouby? Želatina je totiž ideální pro...

Všeobecně populární a tradiční jsou naše různé druhy želé. Želé výrobky jsou nejen dobré na mlsání, ale věděli jste, že jsou úžasné na klouby? Želatina je totiž ideální pro...

Všeobecně populární a tradiční jsou naše různé druhy želé. Želé výrobky jsou nejen dobré na mlsání, ale věděli jste, že jsou úžasné na klouby? Želatina je totiž ideální pro...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.