Rumové kuličky s kokosem v mléčné čokoládě
Kód: 1-RKKM-5/1/CVB000100 1-RKKM-5/1/CVB000150 1-RKKM-5/1/CVB000250 1-RKKM-5/1/CVB000500 1-RKKM-5/1/CVB001000 Zvolte variantuSouvisející produkty

Kešu v polevě z mléčné čokolády. Tradiční variantou, která neurazí snad nikoho, jsou oříšky v mléčné čokoládě. Vyzkoušejte lahodnou a jemnou chuť jen tak, nebo v kombinaci s...

Lísková jádra v polevě z mléčné čokolády. Tradiční variantou, která neurazí snad nikoho, jsou oříšky v mléčné čokoládě. Vyzkoušejte lahodnou a jemnou chuť jen tak, nebo v...

Mandle v polevě z mléčné čokolády. Tradiční variantou, která neurazí snad nikoho, jsou oříšky v mléčné čokoládě. Vyzkoušejte lahodnou a jemnou chuť jen tak, nebo v kombinaci s...

Para ořechy v polevě z mléčné čokolády. Tradiční variantou, která neurazí snad nikoho, jsou oříšky v mléčné čokoládě. Vyzkoušejte lahodnou a jemnou chuť jen tak, nebo v...

Banán chips v polevě z mléčné čokolády. Tradiční variantou, která neurazí snad nikoho, jsou oříšky v mléčné čokoládě. Vyzkoušejte lahodnou a jemnou chuť jen tak, nebo v...

Klikva velkoplodá v polevě z mléčné čokolády. Tradiční variantou, která neurazí snad nikoho, jsou oříšky v mléčné čokoládě. Vyzkoušejte lahodnou a jemnou chuť jen tak, nebo v...

Pomerančová kůra v polevě z mléčné čokolády. Tradiční variantou, která neurazí snad nikoho, jsou oříšky v mléčné čokoládě. Vyzkoušejte lahodnou a jemnou chuť jen tak, nebo v...

Rozinky v polevě z mléčné čokolády. Tradiční variantou, která neurazí snad nikoho, jsou oříšky v mléčné čokoládě. Vyzkoušejte lahodnou a jemnou chuť jen tak, nebo v kombinaci s...

Cornflakes v bílé čokoládě. Jinak řečeno kukuřičné lupínky, jsou považovány za tradiční jídlo podávané již 120 let k snídani s mlékem. V historii už o nich můžeme slyšet, jako o...

Japonská směs. Podstatě Krekr je pečivo typicky vyrobené z rýžové mouky, je obvykle solené nebo dochucené kořením, bylinkami, semínky a sýrem. Předchůdce dnešních krekrů můžeme...

Arašídy ve wasabi těstíčku. Podstatě Krekr, v kterém se skrývá arašíd a v to pečivo typicky vyrobené z rýžové mouky, Wasabi, neboli japonský křen, bylo objeveno před stovkami...

Medové křupky v čokoládové polevě bonnerex. Drobné medové cukrovinky v polevě bonnerex. Poleva obsahuje syrovátku, která má příznivé účinky na lidský organismus Osahuje vitamíny...

Lékořice - ovocný mix. Lékořice působí příznivě na sliznici žaludku, hojí žaludeční a dvanáctníkové vředy. Je vhodná při nachlazení, protože pomáhá s odkašláváním.

Lékořice - ovocné špalíčky. Lékořice působí příznivě na sliznici žaludku, hojí žaludeční a dvanáctníkové vředy. Je vhodná při nachlazení, protože pomáhá s odkašláváním.
Detailní popis produktu
Složení: cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, kakaová hmota, sušená sladká syrovátka, strouhaný kokos 4%, rum 4%, ovesné vločky, aroma, emulgátor sójový lecitin, leštící činidlo arabská guma, šelak, glukózo-fruktózový sirup, želatina, pšeničný škrob. Trvanlivost: 12 měsíců od data výroby dle data uvedeného na etiketách. Podmínky skladování: teplota: 22°C vlhkost: 70%. Země původu: Rakousko.Nutriční hodnoty na 100 g
Hodnota | DDD % | |
---|---|---|
Energetická hodnota | 2056/490 kJ/kcal | 24,5 % |
Bílkoviny | 4,9 g | 9,8 % |
Tuky | 23,2 g | 33,1 % |
nasycené mastné kyseliny | 14,8 g | 74 % |
Sacharidy | 60,1 g | 22,3 % |
z toho cukry | 57,1 g | 63,4 % |
Sůl | 0,2 g | 3,3 % |
Alergeny
Produkt může obsahovat nebo že produkt se mohl dostat do těsné blízkosti jiných alergenů a obsahovat stopy Jádra podzemnice olejné, Skořápkové plody, Mléko (laktóza) Obiloviny obsahující lepek, a výrobky z nich
Doplňkové parametry
Kategorie: | Sušené ovoce v mléčné čokoládě |
---|---|
? Označení: | Bez éček |

Cornflakes v bílé čokoládě. Jinak řečeno kukuřičné lupínky, jsou považovány za tradiční jídlo podávané již 120 let k snídani s mlékem. V historii už o nich můžeme slyšet, jako o...

Medové křupky v čokoládové polevě bonnerex. Drobné medové cukrovinky v polevě bonnerex. Poleva obsahuje syrovátku, která má příznivé účinky na lidský organismus Osahuje vitamíny...

Twist mix. Všeobecně populární a tradiční jsou naše různé druhy želé. Želé výrobky jsou nejen dobré na mlsání, ale věděli jste, že jsou úžasné na klouby? Želatina je totiž...

Maliny a ostružiny. Všeobecně populární a tradiční jsou naše různé druhy želé. Želé výrobky jsou nejen dobré na mlsání, ale věděli jste, že jsou úžasné na klouby? Želatina je...

Ovocné bonbonky. Všeobecně populární a tradiční jsou naše různé druhy želé. Želé výrobky jsou nejen dobré na mlsání, ale věděli jste, že jsou úžasné na klouby? Želatina je totiž...

Karamelový fondán rum a rozinky. Fondán je považován za tradičně zpracovanou cukrovinku s jemnou strukturou. Díky vyvážené směsi sirupu, vanilky a cukru se fondán vyznačuje...

Cornflakes v mléčné čokoládě. Jinak řečeno kukuřičné lupínky, jsou považovány za tradiční jídlo podávané již 120 let k snídani s mlékem. V historii už o nich můžeme slyšet, jako...

Fazolky (Jelly Beans) Každá fazolka bude malým překvapením pro Váš mlsný jazyk, neboť každá barva má jinou příchuť. Fazolky patří k nejoblíbenější cukrovince z našeho...

Karamelový fondán cappucino. Fondán je považován za tradičně zpracovanou cukrovinku s jemnou strukturou. Díky vyvážené směsi sirupu, vanilky a cukru se fondán vyznačuje dokonale...

Čokoládové kamínky v barevné krustě. Kamínky z mléčné čokolády v barevné krustě. Skvělé na doplnění energie i jako dekorace při pečení.

Karamelový fondán vanilka a čokoláda. Fondán je považován za tradičně zpracovanou cukrovinku s jemnou strukturou. Díky vyvážené směsi sirupu, vanilky a cukru se fondán vyznačuje...

Japonská směs. Podstatě Krekr je pečivo typicky vyrobené z rýžové mouky, je obvykle solené nebo dochucené kořením, bylinkami, semínky a sýrem. Předchůdce dnešních krekrů můžeme...

Arašídy ve wasabi těstíčku. Podstatě Krekr, v kterém se skrývá arašíd a v to pečivo typicky vyrobené z rýžové mouky, Wasabi, neboli japonský křen, bylo objeveno před stovkami...

Všeobecně populární a tradiční jsou naše různé druhy želé. Želé výrobky jsou nejen dobré na mlsání, ale věděli jste, že jsou úžasné na klouby? Želatina je totiž ideální pro...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.