Žížalky
Kód: 2-H/CVB000100 2-H/CVB000150 2-H/CVB000250 2-H/CVB000500 2-H/CVB001000 Zvolte variantuSouvisející produkty

Všeobecně populární a tradiční jsou naše různé druhy želé. Želé výrobky jsou nejen dobré na mlsání, ale věděli jste, že jsou úžasné na klouby? Želatina je totiž ideální pro...

Všeobecně populární a tradiční jsou naše různé druhy želé. Želé výrobky jsou nejen dobré na mlsání, ale věděli jste, že jsou úžasné na klouby? Želatina je totiž ideální pro...

Všeobecně populární a tradiční jsou naše různé druhy želé. Želé výrobky jsou nejen dobré na mlsání, ale věděli jste, že jsou úžasné na klouby? Želatina je totiž ideální pro...

Lékořice - ovocný mix. Lékořice působí příznivě na sliznici žaludku, hojí žaludeční a dvanáctníkové vředy. Je vhodná při nachlazení, protože pomáhá s odkašláváním.

Lékořice - ovocné špalíčky. Lékořice působí příznivě na sliznici žaludku, hojí žaludeční a dvanáctníkové vředy. Je vhodná při nachlazení, protože pomáhá s odkašláváním.

Lékořice šnek s želé. Lékořice působí příznivě na sliznici žaludku, hojí žaludeční a dvanáctníkové vředy. Je vhodná při nachlazení, protože pomáhá s odkašláváním. Želé výrobky...

Lékořice - sekané komfity. Lékořice působí příznivě na sliznici žaludku, hojí žaludeční a dvanáctníkové vředy. Je vhodná při nachlazení, protože pomáhá s odkašláváním.

Všeobecně populární a tradiční jsou naše různé druhy želé. Želé výrobky jsou nejen dobré na mlsání, ale věděli jste, že jsou úžasné na klouby? Želatina je totiž ideální pro...

Nugát s mandlemi. Všeobecně populární a tradiční druhy cukrovinek jako nugát. Jedná se o lahodné cukrovinky chutí i konzistencí připomínající karamely, které jsou dochuceny...

Všeobecně populární a tradiční jsou naše různé druhy želé. Želé výrobky jsou nejen dobré na mlsání, ale věděli jste, že jsou úžasné na klouby? Želatina je totiž ideální pro...

Všeobecně populární a tradiční jsou naše různé druhy želé. Želé výrobky jsou nejen dobré na mlsání, ale věděli jste, že jsou úžasné na klouby? Želatina je totiž ideální pro...

Všeobecně populární a tradiční jsou naše různé druhy želé. Želé výrobky jsou nejen dobré na mlsání, ale věděli jste, že jsou úžasné na klouby? Želatina je totiž ideální pro...

Všeobecně populární a tradiční jsou naše různé druhy želé. Želé výrobky jsou nejen dobré na mlsání, ale věděli jste, že jsou úžasné na klouby? Želatina je totiž ideální pro...

Všeobecně populární a tradiční jsou naše různé druhy želé. Želé výrobky jsou nejen dobré na mlsání, ale věděli jste, že jsou úžasné na klouby? Želatina je totiž ideální pro...
Detailní popis produktu
Složení: glukózový sirup, cukr, voda, želatina, kyselina citronová, maltodextrin, příchutě, přírodní barviva (E110, E120, E141) rostlinný oleje (palmový, kokosový), želírovací činidlo (včelí vosk, karnaubský vosk). Trvanlivost: 12 měsíců od data výroby dle data uvedeného na etiketách. Podmínky skladování: teplota: 22°C vlhkost: 70%. Země původu: Belgie.Nutriční hodnoty na 100 g
Hodnota | DDD % | |
---|---|---|
Energetická hodnota | 1358/320 kJ/kcal | 16 % |
Bílkoviny | 5,8 g | 11,6 % |
Tuky | 0,2 g | 0,28 % |
nasycené mastné kyseliny | 0,2 g | 1 % |
Sacharidy | 73,5 g | 27,22 % |
z toho cukry | 51,4 g | 57,11 % |
Vláknina | 0,2 g | 0,8 % |
Sůl | 0,02 g | 0,33 % |
Alergeny
Neobsahuje
Doplňkové parametry
Kategorie: | Želé |
---|---|
? Označení: | Bez éček, Bez laktózy, Bez lepku, Bez palmového oleje, Neobsahuje alergeny, Vhodné pro vegany, Vhodné pro vegetariány, Vysoký obsah bílkovin |

Cornflakes v bílé čokoládě. Jinak řečeno kukuřičné lupínky, jsou považovány za tradiční jídlo podávané již 120 let k snídani s mlékem. V historii už o nich můžeme slyšet, jako o...

Medové křupky v čokoládové polevě bonnerex. Drobné medové cukrovinky v polevě bonnerex. Poleva obsahuje syrovátku, která má příznivé účinky na lidský organismus Osahuje vitamíny...

Rumové kuličky s kokosem v mléčné čokoládě. Chutnají Vám rumové kuličky? Kokos? A co mléčná čokoláda? Pokud je Vaše odpověď třikrát ano, tak musíte zkusit kombinaci těchto tří...

Twist mix. Všeobecně populární a tradiční jsou naše různé druhy želé. Želé výrobky jsou nejen dobré na mlsání, ale věděli jste, že jsou úžasné na klouby? Želatina je totiž...

Maliny a ostružiny. Všeobecně populární a tradiční jsou naše různé druhy želé. Želé výrobky jsou nejen dobré na mlsání, ale věděli jste, že jsou úžasné na klouby? Želatina je...

Nugát s mandlemi. Všeobecně populární a tradiční druhy cukrovinek jako nugát. Jedná se o lahodné cukrovinky chutí i konzistencí připomínající karamely, které jsou dochuceny...

Ovocné bonbonky. Všeobecně populární a tradiční jsou naše různé druhy želé. Želé výrobky jsou nejen dobré na mlsání, ale věděli jste, že jsou úžasné na klouby? Želatina je totiž...

Karamelový fondán rum a rozinky. Fondán je považován za tradičně zpracovanou cukrovinku s jemnou strukturou. Díky vyvážené směsi sirupu, vanilky a cukru se fondán vyznačuje...

Cornflakes v mléčné čokoládě. Jinak řečeno kukuřičné lupínky, jsou považovány za tradiční jídlo podávané již 120 let k snídani s mlékem. V historii už o nich můžeme slyšet, jako...

Fazolky (Jelly Beans) Každá fazolka bude malým překvapením pro Váš mlsný jazyk, neboť každá barva má jinou příchuť. Fazolky patří k nejoblíbenější cukrovince z našeho...

Karamelový fondán cappucino. Fondán je považován za tradičně zpracovanou cukrovinku s jemnou strukturou. Díky vyvážené směsi sirupu, vanilky a cukru se fondán vyznačuje dokonale...

Čokoládové kamínky v barevné krustě. Kamínky z mléčné čokolády v barevné krustě. Skvělé na doplnění energie i jako dekorace při pečení.

Karamelový fondán vanilka a čokoláda. Fondán je považován za tradičně zpracovanou cukrovinku s jemnou strukturou. Díky vyvážené směsi sirupu, vanilky a cukru se fondán vyznačuje...

Lékořice šnek s želé. Lékořice působí příznivě na sliznici žaludku, hojí žaludeční a dvanáctníkové vředy. Je vhodná při nachlazení, protože pomáhá s odkašláváním. Želé výrobky...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.