Kešu ořechy celé W180 výběrové
Kód: 1-KCNV-22.68/11.34/5/CVB000100 1-KCNV-22.68/11.34/5/CVB000150 1-KCNV-22.68/11.34/5/CVB000250 1-KCNV-22.68/11.34/5/CVB000500 1-KCNV-22.68/11.34/5/CVB001000 Zvolte variantuSouvisející produkty

Arašídy v chilli těstíčku. Ze všech ořechů obsahují nejvyšší množství bílkovin 25 % a jsou zdrojem účinných antioxidačních i antibakteriálních látek. Arašídy pozitivně ovlivňují...

Arašídy pražené v cukru JUMBO. Ze všech ořechů obsahují nejvyšší množství bílkovin 25 % a jsou zdrojem účinných antioxidačních i antibakteriálních látek. Arašídy pozitivně...

Arašídy pražené v cukru se sezamem. Ze všech ořechů obsahují nejvyšší množství bílkovin 25 % a jsou zdrojem účinných antioxidačních i antibakteriálních látek. Arašídy pozitivně...

Arašídy pražené solené JUMBO. Ze všech ořechů obsahují nejvyšší množství bílkovin 25 % a jsou zdrojem účinných antioxidačních i antibakteriálních látek. Arašídy pozitivně...

Kešu ořechy obsahují vitamíny sk. B a hodně kyseliny listové. Mají nejvyšší obsah hořčíku ze všech ořechů a semen vůbec, mají také hodně železa, draslíku a fosforu. Vysoké...

Kešu pražené v cukru. Kešu ořechy obsahují vitamíny sk. B a hodně kyseliny listové. Mají nejvyšší obsah hořčíku ze všech ořechů a semen vůbec, mají také hodně železa, draslíku a...

Kešu pražené v cukru se sezamem. Kešu ořechy obsahují vitamíny sk. B a hodně kyseliny listové. Mají nejvyšší obsah hořčíku ze všech ořechů a semen vůbec, mají také hodně železa,...

Kešu pražené solené. Kešu ořechy obsahují vitamíny sk. B a hodně kyseliny listové. Mají nejvyšší obsah hořčíku ze všech ořechů a semen vůbec, mají také hodně železa, draslíku a...

Kešu uzené. Kešu ořechy obsahují vitamíny sk. B a hodně kyseliny listové. Mají nejvyšší obsah hořčíku ze všech ořechů a semen vůbec, mají také hodně železa, draslíku a fosforu....

Lísková jádra vel. 13 / 15 Lískové oříšky jsou značně výživné a rychle působí jako zdroj energie především díky vysokému obsahu bílkovin a rostlinných tuků. Navíc ale obsahují...

Makadam pražený solený. Plody stromu makadamia, známé jako makadamové ořechy, obsahují velké množství zdraví prospěšných rostlinných tuků, které snižují hladinu cholesterolu,...

Makadam natural. Plody stromu makadamia, známé jako makadamové ořechy, obsahují velké množství zdraví prospěšných rostlinných tuků, které snižují hladinu cholesterolu, zlepšují...

Mandle loupané. Mandloň patří mezi stromy vynikající svým bohatým květenstvím, které plodí peckovice se zeleným chlupatým povrchem. Uvnitř peckovic najdeme zploštělé semeno s...

Mandle pražené v cukru. Mandloň patří mezi stromy vynikající svým bohatým květenstvím, které plodí peckovice se zeleným chlupatým povrchem. Uvnitř peckovic najdeme zploštělé...
Detailní popis produktu
SLOŽENÍ VÝROBKU: jádra kešu ořechů 100%. Trvanlivost: 12 měsíců od data výroby dle data uvedeného na etiketách. Podmínky skladování: teplota: 22°C vlhkost: 70%. Země původu: IndieNutriční hodnoty na 100 g
Hodnota | DDD % | |
---|---|---|
Energetická hodnota | 2370/566 kJ/kcal | 28,3 % |
Bílkoviny | 18,22 g | 36,44 % |
Tuky | 46,92 g | 67,02 % |
nasycené mastné kyseliny | 8,33 g | 41,65 % |
Sacharidy | 27,13 g | 10,04 % |
z toho cukry | 5,91 g | 6,56 % |
Vláknina | 3,3 g | 13,2 % |
Sůl | 0,028 g | 0,46 % |
Vápník | 37 g | 4,6 % |
Železo | 6,68 g | 47,7 % |
Fosfor | 593 g | 74 % |
Selen | 16,9 g | 30,7 % |
Hořčík | 292 g | 97 % |
Draslík | 660 g | 33 % |
Alergeny
Produkt může obsahovat nebo že produkt se mohl dostat do těsné blízkosti jiných alergenů a obsahovat stopy Jádra podzemnice olejné, Skořápkové plody, Sezamová semena a výrobky z nich
Doplňkové parametry
Kategorie: | Oříšky |
---|---|
? Označení: | Bez éček, Bez laktózy, Bez lepku, Bez palmového oleje, Bez přidaného cukru, Natural, Neobsahuje alergeny, Vhodné pro vegany, Vhodné pro vegetariány, Vysoký obsah bílkovin |

Konopná semínka. Konopná semena můžeme jíst buď samotná, nebo je můžeme přidat do jogurtů, cereálií, smoothies, či využít při pečení. Přibližně 44 % hmotnosti semene představují...

Mák celý. U máku stojí za pozornost především obsah vápníku. Dále ale také mangan, hořčík, fosfor, vitamín E, C a B. Zřejmě se Vám nepodaří nalézt potravinu, která by obsahovala...

Quinoa červená. Bílou quinou již dobře známe, co nám tedy může nabídnout quinoa červená? Odborníci se shodují, že obě odrůdy si jsou nutričně podobné a zásadní rozdíl je pouze v...

Sezam černý. Sezamová semínka lze považovat za nejzdravější semena vůbec! Sezam obsahuje vysoké množství vápníku, hořčíku a fosforu. Je velmi prospěšný k prevenci a léčbě...

Slunečnice loupaná. Slunečnicová semínka obsahují všechny živiny, které jsou potřebné pro lidské tělo s výjimkou vitaminu D. Tato semínka jsou například velmi bohatá na vitamín...

Tykev loupaná. Dýňová semínka jsou stejně jako slunečnicová semena velmi bohatá na hořčík, který pozitivně ovlivňuje funkce nervové soustavy a správnou činnost svalů a pomáhají...

Ananas kroužky. Ananas vždy patřil k exotickým lahůdkám, které se podávaly především na tabulích boháčů. Od dávných časů jej znali také Indiáni, kteří jej nazývali „anasa“ nebo...

Ananas plátky. Ananas vždy patřil k exotickým lahůdkám, které se podávaly především na tabulích boháčů. Od dávných časů jej znali také Indiáni, kteří jej nazývali „anasa“ nebo...

Ananas plátky MIX (směs 4 druhů). Ananas vždy patřil k exotickým lahůdkám, které se podávaly především na tabulích boháčů. Od dávných časů jej znali také Indiáni, kteří jej...

Aloe vera. Rostlina Aloe Vera byla již ve starobylém Egyptě nazývána „rostlinou nesmrtelnosti“. Látky obsažené v jejích listech mají blahodárné účinky na zdraví pokožky,...

Banán chips. Banán chips obsahuje tři přírodní cukry – sacharózu, fruktózu a glukózu, doplněné vysokým obsahem vlákniny.

Borůvky. Borůvky skrývají vysoké množství vitamínu C, který působí jako prevence i lék při nachlazení, chřipce a infekčních onemocněních a má pozitivní vliv na celý imunitní...

Citrónová kůra je skvělým kořením slaných i sladkých pokrmů, je skvělá na ryby, pod maso, do pomazánek, dezertů, salátů, při zavařování a do drinků. Kůra tohoto plodu dává...

Černý rybíz je bohatým zdrojem nejen vitamínu C, (ze 10 g černého rybízu lidské tělo získá až 30 mg vit. C), ale i vitamínu P a z hlediska obsahu bioaktivních flavonoidů ho...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.